Dessa ingredienser använde vi till tre olika smörgåsar:
3 st ciabattabröd
ost
mozzarella
brie
pepparsalami
grillad kyckling
babyspenat
broccoli
körsbärstomater
rödlök
salt & peppar
curry
Nu är det dags för ännu ett lager med ost. På de första river vi lite mozzarella, den andra får ett lager med brie och den tredje får ännu ett lager ost Man kan aldrig ha för mycket ost ;)
På mozzarellan lägger du ett lager med skivad broccoli. På brien ska det vara ett lager med pepparsalami (mycket blir supergod sälta) och på den tredje med som har två lager hårdost sprider du ut grillad kyckling.
Skiva rödlöken och körsbärstomaterna. De två första smörgåsarna, den med broccolin och salamin lägger du på ett lager med rödlök. Krydda med salt och peppar men du behöver inte salta på smörgåsen med salamin på, kan bli lite väl salt. Krydda även med curryn på broccoli och kycklingssmörgåsen. Sprid ut tomat skivorna.
Avsluta med ett lager ost på alla tre smörgåsarna. Sätt på locket och grilla dem i en smörgåsgrill tills osten börjar smälta.
Här är resultatet :) En grillad smörgås med krispig broccoli och trådig mozzarela. Mozzarella med salami är en jättebra smakkombination som smakar så gott och avslutningsvis en klassiker, kyckling med massvis med ost.
/Katja & Petra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar