I första skålen (från vänster) ska du ha:
250 gram tortellini som du har kokat halva koktiden och kylt i kallvatten.
I andra skålen:
2-3 dl vetemjöl
I tredje skålen:
2 vispade ägg
I fjärde skålen:
2 dl panko ströbröd
1 dl ströbröd
1 riven parmensan
1-2 krm salt
1 krm svartpeppar
1 krm rökt paprikapulver
1krm lökpulver
Smaka av ströbrödsblandningen och se om du behöver ta mer av någon krydda.
Ugn 200 grader
Lägg den färdiga tortellin på en plåt med bakplåtspapper. När alla är klara ställer du in plåten mitt i ugnen i ca 15-20 minuter, eller tills de har blivit lätt gyllenbruna.
Servera med strimlad valfri sallad och sötsursås blandad med cremé fraiche. Det enda rätta sättet att äta dessa godingar på är att först dippa dem i såsen och sen i salladen... Så gott!
/Petra & Katja
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar